Κάνε follow και σώσε ένα γλυκό κουταβάκι.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Albums 2012 θέσεις 40-31


40. Mumford & Sons - Babel


Το Broken Crown μπαίνει στα καλύτερα κομμάτια της χρονιάς. Το άλμπουμ έχει κι άλλα ωραία βέβαια. Όπως τα Hopeless Wanderer, Babel, Ghosts That We Knew, Lover Of The Light και τη διασκευή στο The Boxer.






39. Beardfish - The Void


Πιο heavy από το περσινό. Να διαλέξω ποιο είναι καλύτερο δεν μπορώ αν και σε αυτό μας κορόιδεψαν και βάλανε τρεις φορές το ίδιο τραγούδι. Ξεχωρίζω το Ludvig & Sverker (piano version), το Voluntary Slavery και το Seventeen Again.





38. Sigur Rós - Valtari

Οι Sigur Rós ξεκίνησαν τον Μάιο και ολοκλήρωσαν τον Νοέμβριο ένα project, το Valtari Mystery Film Experiment, όπου έδωσαν σε διάφορους σκηνοθέτες ένα μπάτζετ για να κάνουν μικρού μήκους ταινίες εμπνευσμένες από τα νέα τραγούδια τους. Κάποιες από αυτές είναι αρκετά ενδιαφέρουσες και τις βλέπετε εδώ. Όσον αφορά τον δίσκο, κομμάτια όπως το Varúð και το Dauðalogn σου μιλάνε κατευθείαν στην ψυχή.


37. Omar Rodriguez Lopez - Octopus Kool Aid


Το πιο εύκολο σαν άκουσμα από την φετινή ηλεκτρονική τριλογία του. Στα φωνητικά είναι η Teri Gender Bender. Τον δίσκο τον ακούτε από εδώ. Καλύτερα κομμάτια το κολλητικό 18, το Waves, το People Feeding, το Pink Heart, το Where Are The Angels? και το Worlds Get In The Way.





36. Father John Misty - Fear Fun


Father John Misty είναι ο Josh Tillman, δηλαδή ο drummer των Fleet Foxes. Πολύ όμορφος δίσκος που ξεχωρίζω τα I'm Writing a Novel, Well, You Can't Do It Without Me, Nancy From Now On, Hollywood Forever Cemetery Sings, This Is Sally Hatchet, Funtimes In Babylon. Όλα είναι πολύ ωραία.





35. Wax Tailor - Dusty Rainbow From The Dark

"The Rainbow is a path. It leads from dark to light and from light to dark. It leads to your imagination. If you open your mind you will find your dusty rainbow from the dark" Λέει η μητέρα στον γιο και ένα παραμύθι ξεκινάει με αφηγητή τον Don McCorkindale, διάφορα samples και γυναικεία κυρίως φωνητικά. Ο δίσκος ακούγεται από την αρχή μέχρι το τέλος σαν ένα παραμύθι αλλά υπάρχουν και κομμάτια που ακούγονται και μόνα τους όπως τα Heart Stop, No κ.α. Εδώ μια γεύση από όλα.



34. Archive - With Us Until You're Dead


Πώς καταφέρνουν στον ένατο δίσκο τους να είναι τόσο καλοί μόνο αυτοί ξέρουν. Wiped Out, Conflict, Silent, Twisting, Calm Now, Violently και Aggravated Twisted Fill είναι τα καλύτερα του δίσκου.







33. Ty Segall - Twins


Το τρίτο που έβγαλε φέτος, το πιο χαρούμενο και για μένα το καλύτερο. Thank God For Sinners, Would You Be My Love, Love Fuzz, You're The Doctor, Inside Your HeartThe Hill, They Told Me Too, Ghost. Κρατήθηκα και δεν τα έβαλα όλα. 






32. Coheed and Cambria - The Afterman: Ascension

Θα προτιμούσα να διάλεγαν τα καλύτερα από αυτό το άλμπουμ και τα καλύτερα από αυτό που θα βγάλουν του χρόνου παρά να φτιάξουν δύο με αδύναμες στιγμές. Όπως και να 'χει. Σε αυτό το άλμπουμ έχουμε το έπος Key Entity Extraction I: Domino The Destitute και τα Key Entity Extraction II: Holly Wood The Cracked, Key Entity Extraction III: Vic The Butcher.





31. Dead Can Dance - Anastasis


Anastasis μετά από 16 χρόνια και η καλύτερη λέξη για το άλμπουμ είναι δέος. Agape, Kiko (από το ζεϊμπέκικο;), Anabasis, Amnesia.








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

---> Οι ανώνυμοι να επιλέγουν το Όνομα/Διεύθυνση URL και μπορούν να αφήνουν κενό το δεύτερο πεδίο <---