Κάνε follow και σώσε ένα γλυκό κουταβάκι.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

#8 Villagers - Darling Arithmetic



Who is who: Οι Villagers είναι βασικά ο Conor O'Brien. Είναι από την Ιρλανδία, ευτυχώς αυτό δεν φαίνεται στην προφορά του Conor, και παίζουν ένα απλό indie folk. Δεν τους γνώριζα αλλά βλέπω ότι και οι τρεις δίσκοι τους έχουν score πάνω από 75 στο metacritic.

Darling Arithmetic: Το Darling Arithmetic δεν είναι κάποιος σπουδαίος δίσκος ούτε έχει κάποιο σπουδαίο τραγούδι. Είναι όμως ο δεύτερος δίσκος που άκουσα περισσότερο το 2015 και αυτό από μόνο του δείχνει κάτι. Δεν τον έκλεισα ποτέ επειδή τον βαρέθηκα ή με κούρασε. Δεν τον έκλεισα ποτέ επειδή μου αποσπούσε τη προσοχή. Δεν με πείραξε ποτέ να τον κλείσω χωρίς να τον ολοκληρώσω ή να τον σταματήσω για να δω κάτι. Δεν δίστασα ποτέ να τον βάλω να παίξει. Δεν με πείραξε ποτέ να το να μην αφοσιωθώ πλήρως σε αυτόν. Τον άκουγα σερφάροντας, παίζοντας, διαβάζοντας, κάνοντας οτιδήποτε και πάντα με χαλάρωνε.


Στιχουργικά: Heartbreaking and heartwarming.

Genre: Indie Folk

Fav Tracks: Hot Scary SummerSo NaïveDawning On Me, No One To BlameEverything I Am Is YoursCourage, Darling Arithmetic, Little Bigot, The Soul Serene

Είπαν για αυτόν και τον δίσκο: 
His quavering voice is so delicate it should come with a handwash-only sign.  
 [via]

Live:



Links: Spotify

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

---> Οι ανώνυμοι να επιλέγουν το Όνομα/Διεύθυνση URL και μπορούν να αφήνουν κενό το δεύτερο πεδίο <---