Κάνε follow και σώσε ένα γλυκό κουταβάκι.

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

#12 Leprous - The Congregation



Who is who: Οι Leprous είναι από τη Νορβηγία και παρότι η πρώτη τους δουλεία είναι του 2004, άρχισαν να αναγνωρίζονται από το κοινό το 2011 με το Bilateral. Ακολούθησε το -πιο πολύ άλμπουμ παρά τραγούδια- Coal το 2013 για να εδραιωθούν για τα καλά ως ένα από τα πιο hot μουσικά ονόματα στο είδος τους. Στα φωνητικά ο Einar Solberg έχει τέτοια χροιά που πολλές φορές δεν φαίνεται πόσο δύσκολες είναι οι φωνητικές γραμμές που τραγουδάει.

The Congregation: Αν εξαιρέσεις το πιο αργόσυρτο Slave και ίσως το Lower για το πιο μπαλαντοειδές κουπλέ, άντε και το The Flood επειδή είναι πιο λιτό από άποψη οργάνων, όλα τα υπόλοιπα κομμάτια είναι ίδια. Ίδια αλλά τόσο κολλητικά.


Fun Fact: Δεν μπορείς να μαντέψεις τους αγαπημένους δίσκους του Einar.

Genre: Progressive Metal

Fav Tracks: Slave, Triumphant, DownThird Law, The Flood, Red, Lower, Within My FenceRewind, Moon, PixelThe Price. Όλα τα έβαλα.

Μια στιγμή: Το οοΟ του Einar σε ένα από τα τελευταία ρεφρέν του Slave (5:45).

Στο παρελθόν στις λίστες μου: Το Bilateral το 2011 δεν το είχα ακούσει εγκαίρως αλλά θα το έβαζα εικοσάδα. Το Coal το 2013 το έβαλα στη θέση 13 αλλά τώρα που την ξαναβλέπω τη λίστα θα το έβαζα το λιγότερο ένατο.

Links: Spotify, Youtube

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

---> Οι ανώνυμοι να επιλέγουν το Όνομα/Διεύθυνση URL και μπορούν να αφήνουν κενό το δεύτερο πεδίο <---