Κάνε follow και σώσε ένα γλυκό κουταβάκι.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ταινίες 2011


Για όσους δεν το πρόσεξαν να πω ότι η λύση στο Photo Quiz βρέθηκε. 
Το σημερινό ποστ δεν είναι από εμένα αλλά από τον Seaman.

Σας λέει με λίγα λόγια τη γνώμη του για κάποιες ταινίες του 2011 που είδε. Τις επόμενες μέρες θα γράψω εγώ για τα αγαπημένα μου άλμπουμ του 2011.




The Dilemma

Δύο φίλοι και στενοί συνεργάτες θα αναγκαστούν να δοκιμάσουν την δύναμη της φίλιας τους. Καλή κωμωδία, καλοί ηθοποιοί όχι όμως κάτι εξαιρετικά ιδιαίτερο.
Να τη δω; Όχι καλύτερα.
Trailer

Just Go With It

Κωμωδία για όλη την οικογένεια και καθαρά για τους λάτρεις του χιούμορ του Adam Sandler αλλά και της  Jennifer Aniston. Kαι οι 2 κορυφαίοι στο είδος τους αξίζει μια ματιά αυτή η ταινία.
Να τη δω; Αν σου αρέσουν οι ηθοποιοί θα σου αρέσει και η ταινία, αλλιώς όχι.
Trailer

The Adjustment Bureau


Νομίζω από τις καλύτερες ταινίες της φετινής χρονιάς. Περιπέτεια φαντασίας με πολλά μηνύματα για το σήμερα. Δεν χρειάζονται άλλα σχόλια.
Να τη δω; Ναι.
Trailer

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides


Προσωπικά την είδα καθαρά από περιέργεια. Δεν αποτελεί κάτι ιδιαίτερο αλλά για τους fan του Jack Sparrow είναι μια καλή ταινία πολύ χαμηλά όμως του αναμενόμενου
Να τη δω; Αν περιμένεις κάτι ανάλογο με τις πρώτες δύο, όχι. 
Trailer


Source Code

Άλλη μια ταινία δράσης και φαντασίας με καλή σκηνοθεσία και ενδιαφέρουσα υπόθεση. Βέβαια το αρνητικό εδώ εντοπίζεται θα λέγαμε στο τέλος της ταινίας (όχι και τόσο καλό τέλος) αλλά και στη μικρή διάρκειά της (θα μπορούσε να ήταν πιο εκτενής)
Να τη δω; Δες την.


Bad Teacher
Μια αρκετά αστεία κωμωδία με πρωταγωνίστρια την Cameron Diaz σε μεγάλη φόρμα. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί όπως για παράδειγμα ο Justin Timberlake είναι από μέτριοι εώς κακοί. 
Να τη δω; Προτίμησε κάποια άλλη. 
Trailer


Zookeeper

Άλλη μια οικογενειακή κωμωδία αλλά μη περιμένετε και πολλά πράγματα. Η ώρα θα περάσει ευχάριστα αλλά μετά θα έχετε ελάχιστα να θυμάστε.  
Να τη δω; Αν δεν έχεις να δεις καμιά καλύτερη δες την.
Trailer


Harry Potter and the Deathly Hollows Part 2

Η Καλύτερη από τις εφτά κατά τη γνώμη μου. Δυστυχώς η τελευταία και μας αποχαιρετά με τον καλύτερο τρόπο. Κάποιοι μεγαλώσαμε με τους τρεις ήρωες της ταινίας. Όσοι έχετε δει τα προηγούμενα μέρη οπωσδήποτε πρέπει να την δείτε. Όσο για εσάς που δεν έχετε δει τα προηγούμενα δεν εγγυώμαι πως θα καταλάβετε και πολλά.
Να τη δω; Έχεις δει τα υπόλοιπα και δε θα δεις το τέλος;


Battle Los Angeles

Πολύ καλή ταινία δράσης και επιστημονικής φαντασίας με εξωγήινους, πολύ ξύλο και πολύ πιστολίδι.
Να τη δω; Αν έχεις τις κατάλληλες προσδοκίες, θα την ευχαριστηθείς.


Colombiana

Άλλη μια περιπέτεια με ακόμα περισσότερο ξύλο και με πρωταγωνίστρια τη Zoe Saldana. Πολλοί όταν δουν το trailer αλλά και από όσα έχουν ακούσει πιθανόν να πιστεύουν πως πρόκειται για μια άλλη εκδοχή του Tomb Raider. Kάνουν όμως μεγάλο λάθος. Για σας ειδικά σας συνιστώ να τη δείτε για να καταλάβετε πόσο διαφορετική είναι.  
Να τη δω; Ναι. 



Αν δεν είχε βγει η πρώτη ταινία, τώρα θα μιλούσαμε για μια πολύ αστεία κωμωδία. Έχοντας δει όμως την πρώτη, μιλάμε για μια ταινία κατώτερη των προσδοκιών και λίγο επαναληψη. Όπως και να 'χει πάντως έχει αρκετές αστείες στιγμές.
Να τη δω; Δες την.


Αυτές ήταν κάποιες από τις πιο γνωστές ταινίες της φετινής χρονιάς .Υπάρχουν ομως και κάποιες που είτε προβάλλονται τώρα στους κινηματογράφους είτε είναι να προβληθούν προσεχώς μέχρι το τέλος της χρονιάς. Έτσι λοιπόν συγκέντρωσα ονομαστικά κάποιες ταινίες που πιστεύω πως θα αξίζουν.
Εννοώ τα Contagion, Johnny English Reborn, The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1, Mission: Impossible - Ghost Protocol και Drive.

Περιμένω σχόλια αλλά και προτάσεις δικές σας. Ότι δεν σας άρεσε θα χαρώ να το διαβάσω καθώς είναι το πρώτο ποστ που κάνω σε αυτό το υπέροχο blog και θέλω συνεχώς να βελτιώνομαι.


7 σχόλια :

  1. O Aγνωστος ηταν η κορυφαια ταινια που ειδα μεσα στο 2011. google it.

    Το τελος του κειμενου ολα τα λεφτα! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραποίησα λιγάκι τα λόγια του για να πω την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πιο κατάλληλος να αξιολογίσει μια ταινία είναι ο Καριοφύλλης με διαφορα the best xoxoxoxo btw Nice post :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γι' αυτό έβαλα τα τρέιλερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το twilight ειναι μαπα! τραγικα γελοιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το δίλλημα και ο harry potter είναι από τις καλυτερες ταινίες...Αυτές θέλω να δω και πρέπει να δώ και τις προτείνω σε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

---> Οι ανώνυμοι να επιλέγουν το Όνομα/Διεύθυνση URL και μπορούν να αφήνουν κενό το δεύτερο πεδίο <---