Κάνε follow και σώσε ένα γλυκό κουταβάκι.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

#20 Kristoffer Gildenlöw - The Rain




Who is who: Ο Kristoffer Gildenlöw είναι πρώην μπασίστας των Pain of Salvation και αδερφός του Daniel Gildenlöw. Μπορεί να μην έχει ούτε τη συνθετική, ούτε την ερμηνευτική ικανότητα του αδερφού του αλλά η φωνή του και το γενικό κλίμα που βγάζει ο ήχος του είναι παρόμοια και λειτουργούν σαν το τέλειο χαμηλών τόνων υποκατάστατο των PoS.

TR: Ο δεύτερος δίσκος του Kristoffer παρότι πιο απλωμένος από τον πρώτο του είναι άρρηκτα συνδεδεμένος μεταξύ των κομματιών και σχεδόν απαιτεί ολοκληρωμένη ακρόαση. Τα πολλά φυσικά όργανα, ο Fredrik Hermansson (πρώην PoS) στο πιάνο και τα φωνητικά της Anne Bakker συνθέτουν έναν εύθραυστο δίσκο που θριαμβεύει και φυλακίζεται από το κόνσεπτ του.

Στιχουργικά: Το ιδιαίτερο θέμα του δίσκου έχει να κάνει με τις δυσκολίες στη ζωή ενός άντρα που πάσχει από Altzheimer. Κάθε τραγούδι προσφέρει διαφορετικές αναμνήσεις που σιγά σιγά τις σβήνει η βροχή.

Genre: Progressive Rock, Atmospheric Rock

Fav Tracks: She, In the Evening, Drizzle, Breathe In, Breathe Out, It Was Me


Στο παρελθόν στις λίστες μου: Το Rust το 2012 το είχα βάλει στη θέση 62 αλλά έτυχε σε παραγωγική χρονιά. Είναι πολύ καλύτερο από ότι δείχνει.

Links: Spotify

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

---> Οι ανώνυμοι να επιλέγουν το Όνομα/Διεύθυνση URL και μπορούν να αφήνουν κενό το δεύτερο πεδίο <---