Κάνε follow και σώσε ένα γλυκό κουταβάκι.

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Φαινομενα και Θεωριες


Το φαινομενο της Μαζορετας (Απο τον Barney Stinson)

Το φαινομενο της μαζορετας συμβαινει οταν βλεπεις πολλες γυναικες μαζι που εχουν ωραιο σωμα, και φαινονται ωραιες. Στην πραγματικοτητα ομως αν εστιασεις στην καθε μια ξεχωριστα, καταλαβαινεις οτι δεν βλεπονται.


Η θεωρια της Γοργονας (Παλι απο τον Barney Stinson)

Η θεωρια οτι καθε γυναικα, οσο ασχημη κι αν ειναι, αν την βλεπεις καθε μερα, θα αρχισεις να βλεπεις ομορφα χαρακτηριστικα πανω της. Η θεωρια βασιζεται στους ναυτικους που ξοδευοντας μηνες στη θαλασσα χωρις να δουν γυναικα, αρχισαν να βλεπουν τις φωκιες ως γοργονες.

(απο το 00:35 και μετα)


Το φαινομενο του Φαναριου (απο τον Makedoniko)

Το φαινομενο του φαναριου συμβαινει οταν βρισκονται τουλαχιστον δυο πεζοι στην ακρη ενος δρομου θελοντας να περασουν απεναντι αλλά αντιμετωπιζουν καποιες "δυσκολιες". Ή εχουν κοκκινο αλλα το επομενο αμαξι ειναι αρκετα μακρια με αποτελεσμα να δισταζουν να περασουν, ή δεν υπαρχει φαναρι. Μετα απο ενδελεχη ερευνα ,συνεχη παρακολουθηση αγνωστων πεζων και αναφορες απο γνωστους μου, παρατηρησα οτι ο Makedonikos εχει απολυτο δικιο στο οτι μολις κανει καποιος την κινηση για να περασει απεναντι, οι υπολοιποι τον ακολουθουν σχεδον τυφλα.



Η θεωρια της Αντιβαρυτητας

Ειναι γνωστο οτι οι γατες προσγειωνονται παντα στα ποδια τους. Επισης ειναι γνωστο οτι αν αλειψεις κατι σε μια φετα ψωμι και αφησεις την φετα να πεσει κατω, θα προσγειωθει με τη πλευρα που εχεις αλειψεις. Η θεωρια λοιπον λεει οτι αν αλειψουμε μια φετα ψωμι, την βαλουμε στην πλατη μιας γατας και υστερα αφησουμε την γατα να πεσει κατω, δεν θα πεσει αλλα θα δημιουργησουμε εναν στροβιλο αντιβαρυτητας.





Φυσικα αυτο εξηγειται απο αυτον εδω αυτον εδω τον τυπο.


4 σχόλια :

---> Οι ανώνυμοι να επιλέγουν το Όνομα/Διεύθυνση URL και μπορούν να αφήνουν κενό το δεύτερο πεδίο <---