Κάνε follow και σώσε ένα γλυκό κουταβάκι.

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Πλάκες για να κάνετε στους φίλους σας και όχι μόνο (Part 1)





Σε όλους μας αρέσουν οι πλάκες. Όλοι χρειαζόμαστε ανέμελες στιγμές με μπόλικες δόσεις γέλιου. Μας αρέσει να μοιράζουμε χαμόγελα στον κόσμο. Δεν θέλουμε άλλα λυπημένα πρόσωπα. Θέλουμε όλοι να περνάμε καλά. Την λύση για να κάνετε τις καλύτερες πλάκες σας την δίνω και πάλι εγώ. Είναι όλες δοκιμασμένες με μεγάλη επιτυχία.



1. Πες στους γονείς σου, στην αστυνομία και στον διευθυντή/πρύτανη του σχολείου/πανεπιστημίου που πηγαίνεις πως ένας καθηγητής σε βίασε! Ο καθηγητής θα χάσει τη δουλειά του τουλάχιστον για ένα μήνα όσο γίνονται έρευνες και δικαστήρια (μπορεί να πάρει και πιο πολύ), θα τον διώξει η γυναίκα του απ' το σπίτι και όλοι θα τον φτύνουν και θα τον λιντσάρουν. Όταν έρθει η ώρα του δικαστηρίου, πες ότι έκανες πλάκα και θα γελάσετε όλοι μαζί.


2. Πάνε σε ένα μαγαζί με αντικλεπτικό μηχάνημα και βάλε διάφορα αξεσουάρ σε τσάντες αγνώστων. Όταν πάνε να φύγουν, θα χτυπήσει το μηχάνημα και θα έχει πολύ πλάκα.


3. Βρες κάποιον ανορεξικό και πες του πως είναι χοντρός και ότι του κρέμονται τα λίπη από την κοιλιά. Δοκιμασμένο. Έχει πολύ πλάκα.


4. Πάρε τηλέφωνο στην πυροσβεστική και πες πως υπάρχει φωτιά ενώ δεν υπάρχει. Μόλις έρθουν, δεν δουν τίποτα και φύγουν, βάλε στα αλήθεια φωτιά. Για να έχει πιο πολύ πλάκα αυτή η φάρσα επανάλαβε το πρώτο βήμα αρκετές φορές.


5. Χτύπα τον εαυτό σου μέχρι να ματώσεις και πες στην αστυνομία πως το έκαναν οι γονείς σου. Έχει σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα με την πλάκα νούμερο 1.


6. Πήγαινε σε ένα νοσοκομείο, ντύσου γιατρός και υπόγραψε συνταγές για τυχαία φάρμακα στους ασθενείς. Όταν τους ξαναδείς με παρενέργειες πες τους ότι έκανες πλάκα και ότι στο τέλος της συνταγής έλεγε "ΝΟΤ!". Για να έχει πιο πολύ πλάκα, μη γράψεις το "ΝΟΤ!"στη συνταγή.


7. Όσο είσαι ακόμα ντυμένος γιατρός, βρες τυχαίους ασθενείς και πες τους πως έχουν μια εβδομάδα ζωής. Μόλις περάσει η εβδομάδα, πες τους ότι έκανες πλάκα και πως δεν είσαι αληθινός γιατρός για να γελάσετε.


8. Η πιο επιτυχημένη πλάκα είναι αυτή με την αλλαγή μωρών. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας εκεί που έχουν τα μωρά και να τα αλλάξεις θέσεις. Μετά από χρόνια που θα το καταλάβουν οι γονείς θα γελάσουν και αυτοί και τα παιδιά. Επειδή υπάρχει κίνδυνος να σε δουν όταν αλλάζεις τα μώρα και να χαλάσει η πλάκα, μη ξεχνάς ότι πρώτα πρέπει να αλλάξεις θέσεις μωρά με διαφορετικό χρώμα ώστε να φρικάρει ο πατέρας.


9. Πήγαινε σε δημόσια πλυντήρια και βάλε μια κόκκινη κάλτσα σε κάθε πλυντήριο με λευκά. Περίμενε να δεις την αντίδραση του θύματος και μετά πες του ότι το έκανες εσύ και θα γελάσετε μαζί. Μπορεί να σε κεράσει και κανένα παγωτό.


10. Πάρε μια μεγάλη μπαλαντέζα, βάλε ένα πιστολάκι για τα μαλλιά και πέτα το σε μια πισίνα. Τα μαλλιά όλων θα σηκωθούν όρθια και θα έχει πολύ πλάκα.


*έμπνευση ένα νομίζω αγγλικό (είχε κατι bloody μεσα) σκίτσο που δεν μπορώ να το βρω
Εδώ το δεύτερο μέρος.

12 σχόλια :

  1. Mολις διαβασα το ποστ σου και μπορω να πω πως ναι, ειχε πολυ πλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ πλακα εχουν οντως αλλα επρεπε να τ ανεβασεις την προηγουμενη κυριακη κ αντι για ροζ καλτσα μηπως εννοοοουσες κοκκινη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/4/12, 12:22 π.μ.

    Εκανα αυτο με την καλτσα αλλα με κερασαν γρανιτα αντι για παγωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα το κανω και γω αυτο με την καλτσα..... :P καλο ακουγεται και το παγωτακι δε μ χαλαει καθολου!!!! αυτο που παντα σκεφτομουν να κανω βεβαια ειναι αυτο με το μηχανημα στα μαγαζια....θα τ κανω σε καμια γνωστη οταν παμε για ψωνια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη ξεχάσεις να πεις ότι έκανες πλάκα γιατί μπορεί να μη σε κεράσουν παγωτό.

      Διαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη ξεχάσεις να πεις ότι έκανες πλάκα γιατί μπορεί να μη σε κεράσουν παγωτό.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος19/10/12, 7:11 μ.μ.

    EISAI MALAKAS???? TI MALAKIES EINAI AYTES POU GRAFEIS ELEOS DILADI ELEOS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/2/15, 5:13 μ.μ.

    Πρωτον δεν κανουμε πλακες σε πυροσβεστικη δευτεορον αμα ντυθεις γιατρος και τον κανεις μπορει να μπεις φυλακη τριτον αμα πεις πως το εκανα η γονεις θα τους βαλουν φυλακη τριτος μπορει να σκοτοσεις ατομα αμα ριξεις ηλςκτρικη συσκευει μεσα σε νερο.εισαι μ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

---> Οι ανώνυμοι να επιλέγουν το Όνομα/Διεύθυνση URL και μπορούν να αφήνουν κενό το δεύτερο πεδίο <---