Κάνε follow και σώσε ένα γλυκό κουταβάκι.

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

TV Series (part 6)


Six Feet Under (Drama)


Plot: Την ημέρα των Χριστουγέννων πεθαίνει ο πατέρας της οικογένειας Fisher και έτσι το γραφείο κηδειών του, μένει στα χέρια των δυο γιων του.

Seasons: 5 κύκλοι από 13 πενηντάλεπτα επεισόδια

Γιατί να τη δω; Γιατί έχει πολύ ωραίο σενάριο, και γιατί έχει ένα από τα καλύτερα φινάλε που έχουν υπάρξει γενικά. Αξίζει να τη δεις μόνο και μόνο για τα τελευταία 5 λεπτά.

Γιατί να μην τη δω; Γιατί κάπου στον τρίτο κύκλο αρχίζει η μιζέρια και η βαρεμάρα μέχρι να φτάσει στον τρομερό πέμπτο κύκλο.

Καλύτερο επεισόδιο: Το τελευταίο.Parks and Recreation (Comedy, Mockumentary)Plot: Η Leslie Knope θέλει να χτίσει ένα πάρκο για να κάνει πιο όμορφο το Pawnie και για να ανέβει πολιτικά σκαλοπάτια αλλά δεν συμμερίζονται όλοι τον ενθουσιασμό της.

Seasons: Ο πρώτος κύκλος έχει 6 επεισόδια, ο δεύτερος 24, ο τρίτος 16 και ο τέταρτος που παίζεται τώρα, 22.

Γιατί να τη δω; Για τον Ron Swanson, για την April, για τον Tom, για τον Andy, για την Leslie, για τον Jean Ralphio, για τον Jerry. Όλοι οι χαρακτήρες είναι τέλειοι.
Γιατί να μην τη δω; Ο πρώτος κύκλος είναι λίγο μέτριος και σαν απομίμηση του Office αλλά είναι 6 επεισόδια μόνο οπότε περνάει γρήγορα.

Καλύτερο επεισόδιο: Πολλά. Το S02E04 - Practice Date στα πρόχειρα αλλά είναι από τις σειρές που όλα τα επεισόδια είναι στα ίδια στάνταρ.

Θυμίζει: Office.Η βιολέτα του Μιχάλη (Cult, Crime, Comedy, Parody, Drama, Horror, Thriller, Sci-Fi, Action, Family, Romance)


Plot: Όλα ξεκινάνε όταν ένα λουλούδι μαγεύει τον Μιχάλη.

Seasons: Δύο κύκλοι από 6 επεισόδια και μπορεί και παραπάνω. Δεν έχει γυριστεί ακόμα.

Γιατί να τη δω; Γιατί είναι συγκλονιστική.

Καλύτερο επεισόδιο: Όλα είναι άρτια δομημένα με ίδιες δόσεις γέλιου και δράματος.Το ποστ άργησε λίγες μέρες γιατί έκανα αίτηση στο IMDb για τη Βιολέτα του Μιχάλη με συμπληρωμένα τα πάντα αλλά τελικά δεν το δέχτηκαν γιατί δεν είχα αποδείξεις πως θα γυριστεί η σειρά. Στο λινκ πάνω έβαλα το δεύτερο πόστερ της σειράς που δείχνει την διπλή προσωπικότητα του Νερατζή.


1 σχόλιο :

  1. Καλά πήγες να τρολλάρεις το imdb? Αχαχαχαχαχαχα

    Το parks and rec είναι τέλειο αν και η πρώτη σεζόν είναι κάτω του μετρίου. Ήθελα να την κόψω αλλά μ' έπεισαν 2 άτομα που εμπιστεύομαι σε θέματα σειρών και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Ο Ρον Σουάνσον είναι γαμάτος!

    Το Six Feet Under το είχα κατεβάσει παλιότερα αλλά δεν μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και δεν το είδα τελικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

---> Οι ανώνυμοι να επιλέγουν το Όνομα/Διεύθυνση URL και μπορούν να αφήνουν κενό το δεύτερο πεδίο <---