Κάνε follow και σώσε ένα γλυκό κουταβάκι.

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Δελτία Καιρού


Χθες είδα τον καιρό στο Mega και συνειδητοποίησα ότι σε κανένα κανάλι δεν έχουν κάποιον φυσιολογικό να τον πει.


ET3 

Δελτίο καιρού που φτάνει τα 15 λεπτά. Πάμε καλά; Θέλει να μάθει κάποιος τον καιρό και πρέπει να ακούσει για αεροπλάνα, αγρότες, καράβια, χαράματα, πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ,  νύχτα, το πόσο νερό δεχόμαστε, βοριάδες, νοτιάδες, αιωρούμενα αντικείμενα, αέριες μάζες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Και τα περισσότερα με χάρτες που δεν μπορούν να καταλάβουν όλοι.



Star

Εδώ έχουμε το ραπ στοιχειό. Και τις έξυπνες (not) ρίμες. Τη μια φορά που είδα το δελτίο δεν άντεξα να φτάσω ως το σημείο που λέει για τον καιρό όπως και τώρα που έψαχνα για το βίντεο.



ANT1

Και μετά το ραπ πάμε στην ποίηση και στις χαριτωμενιές. Αυτό το δελτίο αξίζει να το βλέπει κανείς. Αμέσως νιώθεις εξυπνότερος και μορφωμένος. Σου ανεβάζει το επίπεδο και μαθαίνεις και στιχάκια για να λες στους φίλους σου και να είσαι ο μάγκας της παρέας.



Alter

Και φτάσαμε στο καλύτερο. Το δελτίο που έχω δει περισσότερες φορές από κάθε άλλο καθώς ο αριθμός παρακολούθησης φτάνει σε διψήφιο αριθμό. Είναι το μόνο πράγμα που αξίζει στον σταθμό μαζί με το The Office US και το Psych . Η Μαρία Σινιώρη λέει με τέτοιο μπρίο, σκέρτσο και νάζι τον καιρό που σε μαγνητίζει αλλά δεν σε προσβάλλει. Η μοναδική της παρουσία, η αιθέρια κίνησή της στον χώρο και η φινέτσα της σε κάνουν να μην μπορείς να αντισταθείς. Οι χορογραφίες είναι όλες θεσπέσιες και τόσο αριστοτεχνικά γραμμένες με σκοπό να κορυφώνονται τη στιγμή που γίνεται ο αποχαιρετισμός. Έτσι σε αφήνει με μια γλυκόπικρη γεύση αλλά σε εθίζει ακόμη περισσότερο ώστε να το δεις και την επομένη φορά. Απολαύστε την.


 


PS: Διορθώθηκαν τα links από τις στήλες δεξιά.


4 σχόλια :

  1. Ανώνυμος11/7/11, 6:36 μ.μ.

    με διαφορα το πιο οτι να ναι του αλτερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το δελτίο του μέγκα δεν μας είπες τι έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν το ειδα ηταν μια που μιλουσε περιεργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. aaaa gt tetoios prologos gia tin aggourw st alter?

    episis o star rappas eprepe na vgainei me analogw ntisimo oxi me koustoumi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

---> Οι ανώνυμοι να επιλέγουν το Όνομα/Διεύθυνση URL και μπορούν να αφήνουν κενό το δεύτερο πεδίο <---